Ezen bejegyzés témája a http://musicdjteam.us/ címen elérhető "Music DJ Team" oldal igénytelensége(?). Első reánézésre ez az oldal is jónak tűnik. Nézzük meg először a szabályzatát.

Néhány "értelmes" mondatot megemlítek nektek:

Szabályzat cím: "Szabályzat!! (OLVASSÁTOK)"

"A Linkeket ha törölve vannak újra fel kell tenni öket!!"

"Amit feltöltetek mindenképpen HIDE-ba (rejteni kell) öket!!
Tehát HIDE gomb használata kötelezö." /Még magyarázza is :D/

"Ha spam felhasználókat észleltek szóljatok!!"

/hmm spam felhasználók? Ilyenről még nem hallottam. Esetleg spamoló felhasználók, nem? /

A további részben meg is szabja, hogy milyen tárhelyre tölthetnek a moderátorok, és mire nem. Elég szigorú admin lehet, ha ennyire nem tud fogalmazni (vagy csak igénytelenség?), ezzel szemben ennyire megszabja a feltöltési tárhelyet.

Érdemes továbbá olvasgatni "Dj Dream" az oldal tulajdonosa & szerkesztője írásait, hemzseg az elgépelésektől, és a helyesírási hibáktól. Ezek a hibák nagyon leviszik a mércét az oldal megítélésében. /A hosszú ékezetes betűket távolról sem ismeri. Talán angol billentyűzete van?/

Saját véleményem: Amennyiben valaki veszi a fáradtságot, és csinál egy weboldalt , és azon fáradozik, hogy minél többen megnézzék, ügyeljen arra legalább, hogy ne kövessen el ilyen fogalmazási- és helyesírási hibákat.

/Tudom, hogy ő is ember, és nem az MTA honlapját mutattam be, na de azért mégis :)/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sitekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr31073827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dj Dream 2009.07.20. 15:58:55

Hello! Na idefigyelj bazz ilyen kiritikát nem fogadok el mivel helyesírási hibákat nem szoktam véteni.Ha te meg jobban csinálod mutasd meg.Szóval lehet inkább máshova menni vagy a pfadt befogni.Különben meg a számok magukért beszélnek.Sokan visszajárnak.(ja én csak tájékoztatásként irtam hogy hova érdemes feltölteni )Na csá
süti beállítások módosítása