Az interneten mostanában "divattá" vállt , hogy a tárhelyszolgáltatók fizetnek a feltöltőknek a letöltésekért, ezzel is ösztönözve őket arra, hogy minél többet töltsenek fel.

Ez nem csalás, tényleg fizetnek. Regisztrálni kell egy internetes számlát, és oda utalnak, amennyiben összejön a kifizetési limit. Az internetes számláról késöbbiekben át lehet utalni saját bankszámlánkra. A kifizetési limitek 10 $ és 15 $ között mozognak.

Azonban nem könnyű összeszedni ennyi letöltést. Nagyon nagy "kockának" kell ehhez lenni, hiszen több 10ezer letöltésről van itt szó. Arról nem is beszélve, hogy az egész törvénytelen, de ezzel manapság senki sem foglalkozik. Napokat kell egyfolytában ülni a gép előtt, tölteni és linkelni minél több fórumra. Olyan emberek, akik ezt csinálják, vagy diákok, vagy nincs munkájuk, hiszen csak nekik van olyan sok idejük, hogy megfelelő mennyiségú anyagot töltsenek fel, és linkeljenek.

Néhány ilyen oldal:

http://storage.to ; http://netload.in http://hotfile.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sitekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr251336904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása