Online mozi

 2009.04.18. 20:10

Egy újabb oldalt mutatok be nektek, mely a www.netmozi.com -on érhető el.

A belépés eléggé rosszul van kivitelezve, hiszen ha a sok reklám között eljutunk a bejelentkezésik, utánna egyből visszadob minket a reklámok közé, majd mehet újra a procedúra. A privát levelező ablakja is kicsit bugos.. no de sebaj!

Reklámokról nem is ejtek szót, hiszen mindenki eldöntheti, hogy mennyi reklámot tesz a saját oldalrára, és spamol szét. Mellesleg megjegyzem ezzel jó sok pénzt összeszednek az oldalak.

 

Admin222: 2 

NE habozzatok, "katt a ide" feliratra felbuzdulva katt a oda! :)

Az első csalás az oldalon az átírt változó nevek. Ezek megtekintéséhez menjünk az oldal legaljára. Felhasználóink RENGETEG hozzászólást írtak. (?) Na persze, gondolom én, ha olyan sok hozzászólást írtak volna, akkor biztosan eltakargatná elöttünk.. /voltam olyan szorgalmas, és összeadtam a hozzászólások számát, ami 19.922-re jött ki, ez nagyon rossz hozzászólás/user arány.. Nagyon messze van a rengetegtől.

Szembetűnik az oldal látogatottsága. "1286 tag tartózkodik jelenleg az oldalon" (?) Szóval ez egy szuper látogatottságú oldal. Vizsgáljuk meg jobban egy picit ezt a helyzetet. Az igazságot egyszerűen ki lehet deríteni. Vigyük az egerünket a legelső, és a legutolsó névre. Így megjelenik egy kis ablak a név felett, ami a bejelentkezési dátumot mutatja. Láthatjuk, hogy a dátum 1 óra eltérést mutat. Vagyis a helyes szöveg: "1286 tag volt jelen az utolsó 1 órában"

Admin222: 3 Admin222: 4 /jobb minőségért katt a képre/

 

Folyt. köv.

 

Címkék: mozi online csaló

A bejegyzés trackback címe:

https://sitekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr101073172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Admin222 2009.07.19. 10:57:37

kritizálás előtt nézz körül.
Van majdnem egy 3 hónapos szakadás a cikkek között.
Ha megnézed az oldal még friss. Nem hirdetem sehol sem MÉG.

winterson26 2009.07.26. 18:22:50

Már 3 óra :D

Úgy tűnik a moovie.hu rendesen betett nekik :D

kalap-szar-a-blogod 2009.08.10. 10:55:36

moovie.hu

állitóag mindent a netmoziról lop el.

szerintem a netmozi magasan üti a moovit. sehol sincs hozzá képest nézettségbe.

ez a blog meg egy kalap szar.
süti beállítások módosítása