Hoze = Igénytelenség (?)

 2009.04.19. 09:33

A bejegyzés témája a http://hoze.blog.hu/ címen elérhető punk portál.

Ezt a műfajt nem ismerem annyira, de az oldal kinézete, és a képei mindent elárul. Szép rúzsos pofi, kisminkelt arc, festett haj, lakkozott körmök. Minden (normális) ember azt gondolná, hogy lányról van szó. De nem, ő Hoze (aki elvileg(?) a lányokat szereti).

Képzelem, amikor barátnőjével csókolóznak, és a barátnőjét rúzsozza össze. Sebaj, van olyan, aki ezt szereti(?).

A blogján azzal büszkélkedik, hogy 26 évesen még jogosítványa sincs, újra kell KRESZ vizsgára mennie. Mai világban azok érvényesülnek, akik szinte nem csinálnak semmit. Kiváncsi lennék Hoze (Mády Zsolt) iskolai végzettségére, vagy szakmájára. Az igénytelenségéről továbbá az árulkodik, hogy az oldala hemzseg a helyesírási hibáktól. Lehetséges, hogy szegény nem volt képes iskolai évei alatt elsajátítani a magyar nyelv sajátosságait.

Néhány kép:

 

 

Címkék: punk igénytelenség hoze

A bejegyzés trackback címe:

https://sitekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr521073842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McChipp 2009.05.23. 11:22:29

Ez a blog nem PUNK, hanem inkább metál műfajt szolgálja. Nézz meg képeket mondjuk az Exploitedről, a Sex Pistolsról vagy ne menjünk messze, a HétköznaPI CSAlódásról. Nem sminkelik magukat, és nem hordanak holdjáró bakancsot. Hasonlítsd össze a srácot Marilin Mansonnal. Rá inkább hasonlít. A másik, hogy egy punk szellemiségű portál nem nagyon beszél olyan témákról, mint a holokauszt. Az hogy a punkportal linkje kinn van az csak egy dolog. NEm leszólni szerettelek volna, csak észrevételt tettem, mert egy hip hop zenét hallgatónak sem tetszik, ha diszkósnak nevezik. További szép napot! Üdv!

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.05.26. 20:14:35

Szerintem ennek a hoze.blog.hu nak a dizájnjával abszolút semmi baj. Az már más tészta hogy igénytelen hibridekkel van kitöltve az oldal, de ettől nekem a dizájnka tetszik. Legalább látszik rajta, hogy az oldal készítője ért valamihez. :D

Admin222 2009.07.18. 11:21:34

Igen, lehetséges, hogy tévedtem a műfaj meghatározásával kapcsolatban. De azt a véleményemet tartom, hogy egy férfi embernek nem így kéne kinéznie, ahogy ő, illetve, meg kéne becsülnie az oda látogatókat a helyesírásával, igaz tudom nem az MTA lapja.
süti beállítások módosítása