Mi a baj Netmaffia?

 2009.07.28. 13:13

A bejegyzés témája továbbá is a netmaffia. Miután beszedte az smsekért járó jutalmat gondokkal küzködik. A gond: Néha nem tudnak a naiv felhasználói belépni az oldalra, holott küldtek SMS-st, amelyekért milliós nagyságrendű pénzt kapott. Kérdem én, jogtiszta ez a módszer? Először az FHWR mozgalommal meghülyíti az embereket, hogy mindenki másolgassa oda a linkeket, ezzel is növelve az oldala adatbázisát, majd egyszerűen lejelszavazza, és íme a nyereség az övé. Ezzel a lépéssel  már egy súlyosabban bűntetendő kategóriába esik, hiszen itt már nyereséget is kap a kalóz másolatokból.

Ez a  netmaffia. Igen, tény, hogy népszerű, tény ,hogy sok az összelopkodott link ott.

A tanácsom a következő: messze kerüljétek el az ilyen embereket & oldalakat, ahol mások "munkájából" megélni igyekező emberekkel találkoztok.

Ahogy az egyik kommentelőm megjegyezte: igen, mindent meg lehet találni a neten úgy is, ha elkerülitek a netmaffiát, illetve teljesen ingyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://sitekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr121273494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DevelopingIdea 2009.07.30. 02:40:02

Teljesen egyet értek a cikk szerzőjével. Abszurd, hogy fizetőssé tették mások munkáját! Egyébként... Korábban szándékunkban állt ilyen oldalt készíteni, így találtam a Moovie-ra. Ősszel komoly projektben gondolkodunk, és persze FREE megoldáson! Addig kitartás!

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.07.31. 14:26:18

Némely mondattal egyetértek, némellyel nem.

Például honnan veszed ezt a milliós összegű zagyvaságot? A Norbertka a coldfusiontól nem szedett ösze egy fél órás SMS lezárással milliós összegű tőkét, akkor a netmaffiának hogy sikerült? Mond el, mert akkor én is bevezetem az oldalamon.

Admin222 2009.07.31. 15:23:11

Azt csak gabeszra hivatkozva mondtam, természetes biztos vagyok benne, hogy csak nevetséges összeget szedtek be.

mumo (törölt) 2011.04.01. 08:52:56

Öngyilkos oldal ez a netmaffia. Már csak átlag 5 látogatója van.
Más tisztességes varez oldalnak, ahol nem nézik hülyének a feltöltőt és letöltőt, ott több száz a látogató.
Nem érdemes idejárni, mivel a feltöltők is elpártoltak,nincs friss feltöltés.

NE KÜLDJÖN SENKI SMS-T, MERT NEM 95 FORINT HANEM 2000 FORINT!!!!

ÁTVERÉS ÁTVERÉS ÁTVERÉS ÁTVERÉS
süti beállítások módosítása