Dj Dream Remix verseny?!

 2009.07.31. 15:31

Ebben a cikkben a http://www.musicdjteam.us helyen meghírdetett remix versenyről, és újból Dj Dream (DJ???)-ról az oldal tulajdonosáról lesz szó.

Ez a cikk is tükrözi annak a megállapításnak a hitelességét, hogy "az interneten bárki lehetsz, de a valóságban csak egy ember". Művésznevén Dj Dream meghirdetett egy remix versenyt saját igénytelen(?) oldalán. Ezzel eddig nem is lenne baj, hiszen ha ő nem DJ, talán az oda látogatók tényleg értenek egy picit az elektronikus zenéhez. Azonban elkövetett egy hibát. Előállt egy saját mix(?!?!)-xel. http://www.megaupload.com/?d=GGNKS7XU innen leszedhetitek.

A fertelmes track válogatástól eltekintek, hiszen mindenkinek megvan a saját izlése. De könyörgöm, hogy nevezheti valaki magát DJ-nek, ha így tud keverni? Szerintem egyszerűen beállított egy playlistet, és felvette. Semmi átkeverés , BPM egyesítés SEMMI. Ezzel totális lejárattja magát az oldalát látogatók előtt.

A DJ-skedés nem olyan nehéz szakma. Mindössze megfelelő stílus kell hozzá, és egy kis hozzáértés, ami az átkeverésekhez kell.

Dj Dream, magyarul DJ Álom. Lehetséges, hogy ezért választotta ezt a nevet, mert valójában is a Dj szakma csak egy álom lesz a számára mindörökké.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sitekritika.blog.hu/api/trackback/id/tr881279873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.07.31. 21:08:06

Manapság nem kell dj-nek lenned, hogy dj oldalt indíts. Csak mp3-akat letöltni és egy wpplayer11.0 verzióval lejátszani.

adams-x 2009.08.01. 08:00:17

Gyerekek!

Nem kell törődni, vagy épp foglalkozni kellene ezekkel az emberkékkel?
Csak próbálkoznak, mint ahogy még ezer meg ezeregy földi lény.
Valahol minden emberke szeretne a középpont lényege lenni.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.08.11. 17:20:17

Csak egyeseknek jól megy, másoknak szarul.

Dj Dream 2009.08.24. 22:07:56

Na idefigyeljetek bunkókáim én leirtam hogy ez csak egy próbálkozás volt remélem sikerül mégjobbá is tenni ezt!! Sokat kérdezgetek másoktól ughogy majd lesz eredménye.MEGKÉREK MINDEN ILYEN KÖCSÖG,SZEMÉT EMBER HOGY SZÁLLJON LE AZ OLDALAMRÓL ÉS RÓLAM IS.Majd mutasd meg köcsög admin hogy te mit tudsz ne csak pofázzál.Rohadt szemetek

Admin222 2009.08.25. 11:41:26

Nem szállt senki sem Rád, ez csak egy magán vélemény. Próbálkozni lehet, nem árt, ugyanis ez, amit Te csináltál az nem mix, hanem egy playlist, amit egyszerűen felvettél. Abban nincs semmi mix. Amíg oldalad jó alanya az oldalnak fognak róla születni cikkek :)

Dj Dream 2009.08.25. 23:54:41

Csak a te cikkjeid de azt hiszem nem sokáig!! Én elég sokat tettem az oldalamért hogy idáig felfejlödjön és nem tűröm el a szemét megjegyzéseket!! ( nem erröl a cikkröl irom hanem amit elöbb irtál de az is bunkóság töled ) Szóval szerintem jobb ha ilyeneket megtartod magadnak a véleményed!! Mások szórakozását tönkre teszed.(most épp jó kedvembe találsz amugy )
süti beállítások módosítása